▶️Capgrossos i Verds s’exhibeixen en una diada de Santes espaterrant

El 5d9f dels Cagrossos i el 3d8ps dels Castellers de VilafrancaEl 5d9f dels Cagrossos i el 3d8ps dels Castellers de Vilafranca

Diada castellera de Santes exuberant ahir a Mataró: els Capgrossos es van regalar amb 3 castells de gamma extra en la seva millor actuació de tota la història i van ser secundats per uns Castellers de Vilafranca igualment pletòrics. Els blaus van completar un impecable 3d9f, una imponent torre de 9 i un 5d9 encara inèdit (que va demanar dos intents). El cap de colla, Cugat Comas, parla de la conjunció de dos factors; tècnic i emocional:

Els Verds van obrir amb un 4d9 amb agulla èpic de tan treballat; van fer un 3d9 sense despentinar-se i van enlluernar la plaça de Santa Anna amb un inversemblant 3d8 aixecat per sota després de dues temptatives. Els Minyons de Terrassa, més limitats per les baixes, van completar amb solvència el 3d9f, 4d9f i 5d8f. A la ronda de pilars, els de Vilafranca van tancar amb pilar de 7 mentre que els blaus i els malves van descarregar el pilar de 6.

Vet aquí un vídeo del 3d8ps dels Verds (autor: Quim Mallafrè):

Translate »