▶️El Consell Comarcal justifica la guia contra el maltractament a gent gran en la necessitat de detectar i combatre un fenomen latent

Imatge de l'acte de presentació de la guiaImatge de l'acte de presentació de la guia

Dotar d’eines als serveis socials dels diferents ajuntaments per detectar, combatre i prevenir possibles casos de violència a la gent gran. Aquest és l’objectiu de la Guia per a l’Actuació contra els Maltractaments a aquest col·lectiu, un protocol liderat pel Consell Comarcal del Maresme en el qual ha participat personal tècnic dels serveis socials i de sanitat i cossos de seguretat, entre d’altres estaments. N’ha parlat per Premià Notícies Jordi Mir, conseller delegat de Benestar Social del Consell Comarcal i alcalde de Cabrera de Mar:

Per a l’elaboració d’aquest protocol el Consell Comarcal ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació, els mateixos ajuntaments i l’Obra Social “La Caixa”. Tot i que aquest col·lectiu es mostra tradicionalment reticent a denunciar, es calcula que un 85% dels casos de maltractament a la gent gran es donen en l’àmbit familiar.

Escolta l’entrevista a Jordi Mir:

Translate »