▶️El govern admet que perilla l’aprovació del Pressupost’18 i apel·la a la responsabilitat dels grups

Imatge de l'acte que ahir va servir per explicar en públic el Pressupost 2018Miquel Àngel Méndez a l'acte que ahir va servir per explicar en públic el Pressupost 2018

L’equip de govern premianenc no té ara mateix garantida l’aprovació del Pressupost Municipal de 2018, que s’hauria de portar a aprovació al ple del 15 de novembre. Avui el regidor d’hisenda Miquel Àngel Méndez ha dit que fins ara, un mes després que es lliurés el projecte a l’oposició, les aportacions han estat mínimes i ha expressat dubtes pel que fa a l’obtenció de suports. Méndez ha apel·lat a la responsabilitat dels grups:

Justament avui el portaveu del PP al ple Joaquín Briones, que fins ara ha donat suport als pressupostos del govern, ha indicat que el conflicte polític nacional no els convida en aquesta ocasió a renovar aquesta confiança. Ahir l’Ajuntament havia convocat un acte públic a l’Amistat per explicar els eixos principals del pressupost 2018, un pressupost que s’enfila als 26.400.000€, un 3,37% superior al de 2017, i que segons Méndez pivota sobretot sobre 4 àmbits: el benestar de les persones, la via pública, la promoció d’activitats per a tots els col·lectius i les inversions.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Translate »