▶️El govern confia que el trasllat del Club Nàutic no impedirà iniciar l’activitat comercial al port aquesta primavera

Part de la zona verda projectada al nou equipament s'ubicarà on ara hi ha el Club NàuticPart de la zona verda projectada al nou equipament s'ubicarà on ara hi ha el Club Nàutic

L’equip de govern considera que hi ha possibilitat de donar llicència d’obertura a la zona comercial del port abans que s’enllesteixi definitivament la urbanització de la zona verda que actualment ocupa l’antiga seu del Club Nàutic (que s’ha d’enderrocar quan estigui enllestida la nova). Ho ha dit a Premià Notícies el tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, que ha afegit que aquesta possibilitat es posarà en coneixement dels grups municipals quan es coneguin els terminis concrets. Subirà ha afegit que en una reunió celebrada ahir, el Club Nàutic va assegurar que el trasllat a la nova seu seria molt ràpid.

Subirà ha dit que la urbanització de la zona verda podria encetar-se per la banda oest per donar temps a avançar en l’enderroc de la seu vella del Nàutic i minimitzar així el temps per acabar la urbanització d’aquell espai. En una reunió celebrada ahir, Club Nàutic i Ajuntament van acordar coordinar-se amb Marina Port per resoldre la situació el més aviat possible.

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà:

Translate »