▶️El plenari elegeix Méndez nou alcalde i els grups es pronuncien respecte del seu perfil i tarannà

Imatge del ple en què va ser nomenat Miquel Àngel MéndezImatge del ple en què va ser nomenat Miquel Àngel Méndez

Els portaveus municipals van coincidir en el ple de dissabte de presa de possessió del nou alcalde a estendre la mà a Miquel Àngel Méndez, tot i que alguns no es van estalviar retrets cap a la gestió del Govern. Joaquín Briones (PP), que va votar Méndez, va parlar d’acord en alguns temes, però no en els nacionals. Elena Martín, de la Coalició d’Esquerres, va dir que els seus votants havien optat per una formació de sensibilitat molt diferent a la que representa CiU, mentre que el portaveu republicà, Josep Maria Molins, va demanar a Méndez que s’impliqui amb les regidories que han tingut, va dir, “més obscurs que clars”.

Des del grup socialista David Gutiérrez, va destacar que la seva formació tornava a posar els interessos del poble per davant dels del Partit i Josep Maria Cano, de Ciutadans, va insistir en la necessitat de dedicació exclusiva de l’alcalde als seus veïns. Andreu Mumbrú, de Crida Premianenca, va dir que Méndez representava el sector més conservador del PDECat:

Finalment Antoni Subirà (CiU) va assegurar que hi havia hagut unanimitat del seu grup a l’hora de donar suport a Miquel Àngel Méndez com a nou alcalde.

Escolta el resum de la sessió plenària:

Translate »