▶️El plenari reconeix la tasca de Buch com alcalde, que s’acomiada expressant un sentit agraïment al poble

Moment en què el plenari aplaudeix Miquel Buch en el ple d'ahirMoment en què el plenari aplaudeix Miquel Buch en el ple d'ahir

El ple municipal de desembre, celebrat ahir, passarà a la història per ser el del comiat de Miquel Buch com alcalde de Premià de Mar després de 10 anys al capdavant del govern local. En una intervenció molt emotiva, Buch -que va afirmar que marxava “amb el cap ben alt i que ho feia per convenciment i coherència”- va fer balanç d’aquests 10 anys a l’alcaldia, en els quals ha estat sempre -va dir- “pensant en el bé del poble”. En un extens apartat d’agraïments, va tenir un pensament especial per a la ciutadania:

Tots els portaveus municipals van reconèixer a Buch la seva tasca a l’Ajuntament i li van desitjar sort pel futur. Escoltem un fragment de les seves intervencions:

Val a dir que van assistir a la sessió alcaldes d’altres poblacions maresmenques i d’arreu (entre ells Albert Batalla, alcalde de La Seu i gran amic de Buch) o el president del Consell Comarcal del Maresme, i també alguns regidors de governs anteriors de Buch. Dissabte vinent, dia 16 de desembre, a les 12 del migdia es farà un ple extraordinari del qual, amb tota probabilitat, sortirà Miquel Àngel Méndez com a nou alcalde.

Escolta la notícia sobre aquest moment del ple:

Imatges del moment del comiat de Buch

Escolta la sessió plenària de desembre:

Translate »