▶️El regidor d’hisenda confia que una eventual intervenció espanyola dels comptes de la Generalitat no afectarà les finances municipals

El regidor d’Hisenda de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez, s’ha mostrat avui preocupat per la intervenció dels comptes de la Generalitat per part de l’Estat en el marc de l’operatiu contrari al referèndum de l’1 d’Octubre. Méndez, que no ha aclarit fins a quin punt aquesta situació pot afectar l’economia municipal, espera que es trobaran els mecanismes per resoldre la situació:

Precisament, en relació amb el referèndum, la Fiscalia de l’àrea de Mataró-Arenys de Mar ha citat a declarar ja alcaldes maresmencs, entre ells l’alcalde de Premià de Mar MIquel Buch en qualitat d’investigats per un presumpte delicte de desobediència. D’altra banda avui hi ha un acte unitari pel SÍ al Referèndum, conjuntament les dos entitats sobiranistes (Òmnium i ANC) i els tres partits independentistes (PDeCAT, ERC i Crida PdD), de Premià de Dalt i de Mar. Serà a 2/4 de 8 del vespre al torrent Santa Anna. I Crida Premianenca feia ahir una convocatòria per aquesta nit a les 10 a la plaça de la Foneria per fer una enganxada de cartells popular.

Translate »