▶️El Sant Cristòfol, 1r centre premianenc que pren part d’un programa sobre emprenedoria on crearan una cooperativa escolar

Alumnes de Vilanova que han participat del programaAlumnes de Vilanova que han participat del programa

Projecte pioner a les escoles de Premià de Mar sobre el món de l’emprenedoria. L’escola Sant Cristòfol enceta aquest curs el programa “Cultura emprenedora”, apadrinat per la Diputació i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a partir del qual els alumnes de 5è de primària posaran en marxa una cooperativa. La directora del centre, Imma Garnica, ha defensat que es constitueixi una cooperativa per davant d’altres models d’empresa pel funcionament democràtic que implica, i que es treballin les tècniques d’emprenedoria com a eina pel futur professional dels alumnes.

En el projecte, dirigit per un tutor que ha rebut formació de la Diputació i que està assessorat per tècnics municipals, els alumnes hauran de seguir totes les passes en la constitució de l’empresa, incloent-hi la recerca d’inversió o el disseny d’un producte que s’haurà de vendre a final de curs per retornar el finançament i obtenir beneficis.

Escolta l’entrevista a Imma Garnica:

Translate »