▶️Els opositors a la piscina d’ones artificials de Montgat es manifesten aquest vespre

A Gal·les existeix una de les altres piscines d'Europa d'aquestes característiquesA Gal·les existeix una de les altres piscines d'Europa d'aquestes característiques

A Montgat la plataforma de veïns que rebutja el projecte de l’empresa Wavegarden, que contempla la construcció d’una piscina d’onades artificials de 15.000 metres cúbics, es manifestarà avui pel poble i anirà al ple municipal. Els veïns denuncien que l’actuació destruiria 45.000 m2 de bosc i afirmen que això provocaria una gran transformació del poble. En nom del col·lectiu, Mar Manzaneque ha parlat avui a La Xarxa:

També sostenen que hi hauria una afectació al subministrament d’aigua, ja que la piscina consumirà un milió i mig de litres d’aigua dolça anualment. Si s’arriba a fer, seria la 2a piscina d’onades artificials més gran d’Europa i la 3a del món. L’Ajuntament recorda que és un afer entre privats i fa notar que encara no disposa de l’avantprojecte. També ha anunciat la creació, segons El Punt Avui, d’una comissió informativa per fer seguiment de l’actuació.

Translate »