▶️Els primers indicis de Festa Major conviuen aquest cap de setmana a l’agenda amb la Shopping Night i el teatre

La pedra mil·liar de Can Farrerons serà una de les peces destacades de l'exposició 'Pedres que ens parlen'La pedra mil·liar de Can Farrerons serà una de les peces destacades de l'exposició 'Pedres que ens parlen'

Les convocatòries de Festa Major ja envaeixen l’agenda cultural del cap de setmana per diversos flancs: aquesta nit l’Amistat acull la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra, l’aportació de la Coral l’Amistat al programa, i demà el Museu de l’Estampació inaugura la mostra ‘Pedres que ens parlen’, un repàs a la prehistòria i història del municipi a partir de diverses peces arqueològiques del fons del museu que es podrà visitar fins el 29 d’octubre. Ramon Coll és tècnic la institució:

També dins el programa de Festa Major, demà Torneig d’Escacs a l’Amistat i exposició de Fotos de la Festa 2016 al centre cívic, i diumenge estampació de banderes al museu. Més enllà d’aquest programa, demà és la Festa Major del Barri de Llevant amb actes matinals i havaneres i sopar a la Lió a la nit, i també demà, de 6 de la tarda a 12 de la nit, 5a Shopping Night: comerços oberts i reclams lúdics al centre i nucli antic. Finalment, també tenim teatre: al Patronat, demà ‘Quiero ser mayor’, amb el grup d’adults de l’escola. I a l’Amistat, ‘Sota teràpia’, dirigida per l’argentí Daniel Veronese.

Escolta l’entrevista a Ramon Coll:

Translate »