▶️Ensenyament proposa una reunió si s’acaba la tancada per la Mar Nova, però els manifestants no s’hi avenen

Alumnes de l'escola fan un dibuix a l'exterior de l'edifici dels SSTT d'Ensenyament (Foto: AMPA Mar Nova)Alumnes de l'escola fan un dibuix a l'exterior de l'edifici dels SSTT d'Ensenyament (Foto: AMPA Mar Nova)

Aquest matí el Departament d’Ensenyament ha ofert al col·lectiu que s’ha tancat des d’ahir a la seu de Mataró per aturar el tancament de l’escola Mar Nova celebrar una reunió avui o dilluns a Barcelona a canvi que finalitzi la mobilització, proposta que els concentrats han rebutjat per considerar -segons ha dit a aquesta redacció un dels membres del grup- que “el diàleg ha de ser en igualtat de condicions i que el tancament és la seva força”. El col·lectiu ha denunciat avui d’altra banda maniobres del Departament per torpedinar l’acció, com ara -han dit- la no obertura de portes al públic per tal d’aïllar-los. Jordi Estarlich, membre de l’AMPA que participa de la tancada, ha dit que l’únic que aconsegueix Ensenyament és erosionar més la seva imatge:

Ahir el col·lectiu es va reunir amb la directora de SSTT, Carmina Pinya, en una reunió que Estarlich ha qualificat de primera presa de contacte. Pinya, ha explicat Estarlich, els va recordar que no està a les seves mans reconsiderar el tancament de l’escola. Els concentrats, que insisteixen que ocuparan l’immoble fins que no se’ls doni una solució, han dormit en sacs de dormir i en màrfegues dins l’edifici.

Escolta l’entrevista a Jordi Estarlich:

Translate »