▶️La comissió de Gènere i Seguretat de Pirates i Premianencs exposa en un vídeo els seus propòsits

Pluja d'idees durant una reunió de la comissió de seguretat i gènerePluja d'idees durant una reunió de la comissió de seguretat i gènere

La comissió de Seguretat i Gènere de Pirates i Premianencs, uns ens constituït el novembre passat per abordar aquestes problemàtiques en el marc de la Festa Major, ha anunciat mitjançant un vídeo un llistat d’objectius a assolir. El llistat, segons ha explicat la portaveu de Pirates i Premianencs Maria Muñoz, pretén donar visibilitat a aquest tipus de situacions i reivindicar una festa més segura i lliure de símbols i actituds sexistes:

En relació a la Taula de Gènere de l’Ajuntament, Muñoz ha dit que els consta que ha creat un protocol d’actuació, però que no en coneixen els detalls, i que els agradaria participar-hi i aportar coses. Mentrestant, ha dit, seguiran treballant sobre aquesta qüestió des del seu àmbit d’actuació. Maria Muñoz ha afegit que a nivell de preparatius de la Festa treballen ara en la Festa dels 100 Dies que tindrà lloc el 7 d’abril.

Escolta l’entrevista a Maria Muñoz:


Mira el vídeo de la comissió:

Translate »