▶️La Festa Romana i una gala solidària per l’Índia despunten a l’agenda del cap de setmana

Imatge d'arxiu d'una Festa RomanaImatge d'arxiu d'una Festa Romana

La 3ra Festa Romana de Premià de Mar i una gala solidària a l’Illa Fantasia brillen amb llum pròpia a l’agenda del cap de setmana. Diumenge de les 11 del matí a les 3 de la tarda el Museu Romà i rodalia acolliran aquesta activitat promocional on hi haurà portes obertes, tallers i exhibicions. David Gutiérrez és el regidor de promoció de la ciutat, que destacava el reclam més novedós d’enguany:

També diumenge a la tarda, l’empresa Solrepercussió, l’Ajuntament de Premià de Dalt i l’entitat Trencaones de Premià de Mar organitzen la gala Lupresti a l’Illa Fantasia, on es recaptaran fons per crear grups de percussió de nens invidents a l’Índia i per la construcció de diverses cases a través de la Fundació Vicente Ferrer. Actuaran, entre d’altres, artistes com Tortell Poltrona, Judith Nedderman o els Capgrossos de Mataró. José Luís López és l’impulsor de la iniciativa i Uri Soler, el gerent de Solrepercussió:

També aquest cap de setmana, Jam Session a l’Amistat aquest vespre, exposició ‘Fulles’ d’Anna Ribera a la sala Premiart, i avui i demà a l’Amistat campionat de futbolí.

Escolta l’entrevista a José Luís López i Uri Soler:

Translate »