▶️La Mostra de Graffiti presideix una agenda on també hi ha teatre, pintura i prehistòria

Aquest matí preparaven la paret on es faran els graffitisAquest matí preparaven la paret on es faran els graffitis

A l’agenda cultural del cap de setmana hi trobem, avui i diumenge, la Mostra de Graffiti de Premià de Mar: 6a edició d’aquesta activitat amb una convocatòria de pròleg, però, aquesta mateixa tarda. Demà passat durant tot el dia es pintarà de nou la paret de Can Sanpere que dóna a la Gran Via entre Marina i Plaça, activitat que s’acompanyarà novament d’altres reclams. Eloi Maristany és el regidor de cultura:

Com diem, avui ja hi ha el primer episodi de la mostra amb el taller per infants Graffiti Kids que es fa al centre cívic de sis a vuit del vespre: l’obra resultant del taller s’exhibirà diumenge a la Gran Via. D’altra banda aquest vespre, xerrada d’Aureli Argemí a la biblioteca organitzada per Omnium i a dos quarts de vuit del vespre, inauguració de la mostra de pintura de Ton Alcaraz:

Més tard, a l’Amistat, teatre premianenc: la companyia Kampikipugui presenta l’obra ‘Fem l’amor… o no?’, un text de la mateixa companyia dirigit per la Sílvia Torres. Demà dissabte i diumenge, més teatre: dins la Mostra de Teatre Jordi Planas, ‘Vides encadenades’ i ‘Vigila, rateta’ al Patronat. I diumenge, 2a edició de la Jornada de col·leccionisme i intercanvi de fòssils a la plaça Salvador Moragas i jocs de l’època romana al Museu Romà.

Escolta l’entrevista a Eloi Maristany:

Translate »