▶️La recollida de joguines de la Creu Roja local només cobreix, de moment, el 30% de les necessitats

Voluntaris de Creu Roja el dia d'inici de la campanya a la plaça dels Països CatalansVoluntaris de Creu Roja el dia d'inici de la campanya a la plaça dels Països Catalans

L’assemblea de Creu Roja de Premià i Vilassar no arriba, ara mateix, al 30% del volum de joguines que pretenia recollir aquest Nadal. Aquests dies es reedita a tot Catalunya la campanya en la seva 25a edició, i hi participen un total de 400 poblacions. L’assemblea local ha indicat que enguany els serveis socials de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt els han derivat un total de 249 nens, però que, a la vista dels donatius que s’han fet, caldrà que l’organització acabi comprant molts articles. Fodé Mané és tècnic d’aquesta assemblea:

La campanya s’allargarà fins el 5 de gener i es poden fer donatius a la seu de Creu Roja al camí Ral o a les botigues El Osito i Joguines Rubio. Mané ha indicat que d’aquí dos dies es començarà a contactar amb les famílies beneficiàries perquè comencin a recollir els articles. Creu Roja demana que les joguines siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu.

Translate »