▶️La refugiada siriana a Premià de Mar parla a Ona Maresme i agraeix l’ajuda de Premià Acull

Clara Pàmies (d'Ona Maresme) i Albert Díaz. La Lulú ha demanat no ser fotografiada.Albert Díaz i Clara Pàmies (d'Ona Maresme). La Lulú ha demanat no ser fotografiada.

El programa Ona Maresme, que aquest estiu emet Ràdio Premià de Mar amb quatre emissores més, va entrevistar ahir la Lulú, la refugiada siriana que viu al nostre municipi acollida gràcies a la gestió de Premià Acull. Com vam explicar el mes de juliol, la jove, de 25 anys i d’origen sirià va fugir de la guerra al seu país el 2014, i va arribar a Barcelona el setembre de 2016. Escoltem Albert Díaz, membre de Premià Acull, que explica en què l’ha ajudat i la Lulú, que agraeix l’ajuda:

Afegim a aquesta informació que la sardinada que havia organitzat per demà divendres justament Premià Acull ha quedat desconvocada. Fa dies que l’associació anunciava per xarxes aquest sopar de germanor, però finalment, pel que ens diuen, no s’han venut prou tiquets i la previsió meteorològica contempla la possibilitat de pluges, motiu pel qual s’han fet enrere.

Escolta l’entrevista sencera a la Lulú i l’Albert Díaz:

Translate »