▶️La vaga es fa notar més a les carreteres de la rodalia de Premià de Mar que dins el nucli urbà

El peatge de Vilassar de Dalt tallat pels CDR aquesta matinadaEl peatge de Vilassar de Dalt tallat pels CDR aquesta matinada

La vaga general a Premià de Mar i rodalia queda marcada pels talls en carreteres i vies del tren però no tant en l’aturada de serveis públics i empreses locals (la majoria d’establiments eren oberts aquest matí). De matinada, el CDR de la nostra població i poblacions de la rodalia han tallat la C32 al peatge de Vilassar de Dalt i també la N2 i la via del tren a Vilassar de Mar. Roc Ramoneda, portaveu de l’agrupació local, parlava amb Ràdio Premià de Mar a quarts de 10 del matí:

Mossos d’Esquadra han obligat poc després a dissoldre aquesta concentració i s’ha reobert el peatge. Pel que fa a l’activitat municipal, el 1r tinent d’alcalde MIquel Àngel Méndez ha dit que el seguiment de la vaga seria desigual, però que en tots els casos s’oferien serveis mínims. I pel que fa a centres d’ensenyament, la majoria d’escoles secundaven la vaga amb serveis mínims però a l’institut, on només han acudit un 15% dels alumnes, un 75% del professorat ha anat a treballar.

Escolta l’entrevista a Roc Ramoneda:

Translate »