▶️L’Ajuntament assegura que no reclamarà res als veïns del bloc de l’explosió fins que no hagin cobrat de les asseguradores

Inici dels treballs d'apuntalament al bloc sinistratImatge d'arxiu dels treballs d'apuntalament al bloc sinistrat

L’equip de govern ha desmentit que estigui reclamant als veïns els imports ocasionats per l’explosió del 18 de setembre, tal com van denunciar els mateixos propietaris divendres a diversos mitjans de comunicació. Avui l’alcalde Miquel Buch ha aclarit que els diners, que són de tots els contribuents i que per tant han de ser nítidament justificats, seran reclamats als propietaris quan els veïns hagin cobrat de les seves asseguradores:

Buch ha insistit que en tot moment s’ha informat als veïns d’aquesta circumstància i ha atribuït el malentès a la delicada situació -ha dit- que travessen les famílies. També ha anunciat que la pròxima fase del dispositiu municipal post-explosió serà, aviat, l’acompanyament legal i psicològic dels afectats en el seu retorn al bloc. El col·lectiu de veïns va fer divendres una compareixença pública a la qual no va convidar aquesta emissora i demà parlaran al Premià Notícies Matí a les 09.15h, després d’haver declinat inicialment la invitació d’aquests serveis informatius.

Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Translate »