▶️Martínez qualifica de “fàcil i generós” el nou pacte amb el PSC al Consell Comarcal

Carles Bosch i Miquel Àngel Martínez (PDECat) i Joan Manuel Vinzo i Xesco Gomar (PSC) a l'acte de signaturaCarles Bosch i Miquel Àngel Martínez (PDECat) i Joan Manuel Vinzo i Xesco Gomar (PSC) a l'acte de signatura

PDECat i PSC van oficialitzar divendres el nou pacte de govern al Consell Comarcal del Maresme. El pacte, segons ha explicat a Premià Notícies el president Miquel Àngel Martínez, es marca com a prioritats concretar els plans de mobilitat i del litoral, crear una oficina d’habitatge potent d’acord amb les necessitats de la comarca, potenciar els serveis socials i situar la comarca en una posició estratègica respecte al país. Martínez ha qualificat el nou acord amb el PSC de ‘fàcil i generós’.

La signatura de l’acord arriba cinc mesos després de l’expulsió d’ERC del govern comarcal l’octubre passat i després de la crisi de govern de Malgrat del gener, quan una moció contra l’alcalde socialista, en la qual va participar el PDECat, va fer que el 1r secretari socialista maresmenc, Xesco Gomar, advertís d’un possible trencament al Consell Comarcal, que finalment no es va concretar.

Translate »