▶️Miquel Àngel Méndez sobre l’acció davant la casa de Buch: “jo ara mateix aturaria l’expropiació; no se la mereixen”

L'assemblea ha publicat aquesta foto de l'acció davant el domicili de BuchL'assemblea ha publicat aquesta foto de l'acció davant el domicili de Buch

Concentració de protesta aquesta matinada davant la casa de l’alcalde Miquel Buch arran del desallotjament de Can Sanpere. Membres de l’assemblea i simpatitzants han acudit a l’indret i han fet una cassolada pels volts de les 5 del matí i, pel que indica la mateixa assemblea, han fet soroll durant uns 10 minuts. S’hi ha pronunciat el mateix alcalde a Catalunya Ràdio: segons Buch, “es busquen culpables” quan l’operatiu obeeix a una sentència judicial. També ha dit que el soroll ha provocat un atac d’ansietat al seu fill:

L’acció ha motivat paraules molt dures a Ràdio Premià de Mar del 1r tinent d’alcalde Miquel Àngel Méndez, que ha dit que el govern no es podia posar al costat “dels que roben”, en al·lusió al col·lectiu ocupa, i que ha explicat que els fills de l’alcalde han anat a l’escola escortats. Fins i tot ha dit que si fos per ell s’aturava l’expropiació perquè l’assemblea -ha dit- “no es mereix” que es continuïn fent gestions:

L’assemblea, a través del portaveu Xavi Álvarez, ha justificat la concentració dient que “si a Can Sanpere no es podia dormir, tampoc ho havia de fer l’alcalde”, i ha demanat disculpes als veïns de Miquel Buch.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Translate »