▶️Miquel Buch: “el referèndum es farà, està tot preparat”

Miquel Buch arribant ahir a la seu del Dept. d'Economia amb la presidenta de l'AMI Neus LloverasMiquel Buch arribant ahir a la seu del Departament d'Economia amb la presidenta de l'AMI Neus Lloveras

L’alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, s’ha mostrat avui taxatiu a l’hora d’afirmar que, malgrat l’operatiu dut a terme ahir per la Guàrdia Civil contra la logística del referèndum de l’1 d’octubre, aquest es durà a terme. Buch, que ha reconegut que després del que va passar ahir s’imposa la màxima prudència sobre tot el que envolta l’organització la consulta, ha dit que encara hi ha dies per traslladar aquesta informació als ciutadans. Respecte al ple de setembre, l’alcalde ha justificat la suspensió pels moments excepcionals que es vivien al país i ha dit que la nova data es decidirà entre tots els regidors.

En l’entrevista, Buch ha criticat durament l’actitud de l’estat, que ha qualificat d’antidemocràtica, i l’ha contraposat a la resposta ciutadana d’ahir que es va concretar en concentracions pacífiques arreu del territori.

Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Translate »