▶️Oberta la votació pels projectes a l’Ajuntament Jove 2018

Els projectes guanyadors aborden la problemàtica de les etiquetesEls projectes guanyadors aborden la problemàtica de les etiquetes

Des del 23 de desembre passat i fins el 7 de gener que roman obert el període perquè qualsevol premianenc que ho vulgui voti entre els projectes presentats a l’Ajuntament Jove 2018. Al web municipal s’ofereix la possibilitat de puntuar entre els projectes presentats en les opcions A i B, que són els següents: en el primer apartat es proposa treballar sobre l’adultisme i la violència familar, el bullyng o les etiquetes. I en l’opció B trobem projectes en matèria de LGTBI i masclisme. Recordem que en l’edició passada la participació en aquestes votacions no va ser l’esperada i que fins i tot el regidor responsable, Eloi Maristany, admetia mancances en la difusió de l’activitat:

Els projectes que obtinguin més vots de cada grup seran els dos que es duran a terme al llarg de 2018. El pressupost global de l’activitat és de 9500€, després que l’any passat s’incrementés la partida.

Translate »