▶️Pirates i Premianencs: “ja ens va quedar clar d’entrada que no podíem fer un concurs de DJs a Can Sanpere”

Discjòqueis participants a la mostra de dissabte (Foto: Pirates i Premianencs)Discjòqueis participants a la mostra de dissabte (Foto: Pirates i Premianencs)

La Comissió de Pirates i Premianencs ha volgut aclarir avui al regidor de festes Eloi Maristany que ja els havia quedat clar a les primeres reunions que no podien fer un concurs de discjòqueis a Can Sanpere i que per això van optar per fer una ‘mostra’. Recordem que el regidor va dir que l’Ajuntament no podia autoritzar un concurs a un espai privat com és Can Sanpere. La portaveu de la comissió, Maria Muñoz, ha atribuït a un malentès per les paraules utilitzades les desavinences de la setmana passada:

Muñoz a dit que ara es negociarà amb al regidoria quins discjòqueis participaran en la Festa Major, tal com es venia fent. La mostra de DJs es va dur a terme en el decurs de la Festa del Ja Queda Menys que organitzava la Comissió. Maria Muñoz s’ha mostrat molt satisfeta de la presència de públic dissabte, tant a la Festa dels 100 Dies com a la Festa del ja Queda Menys.

Escolta l’entrevista a Maria Muñoz:

Translate »