▶️Premià de Mar participarà d’un programa de Save The Children sobre els infants refugiats

En el marc del projecte es proposarà als escolars que facin el seu propi arbre genealògicEn el marc del projecte es proposarà als escolars que facin el seu propi arbre genealògic

El ple municipal va aprovar ahir l’adhesió de l’Ajuntament a un programa impulsat per l’organització internacional Save The Children i coordinat pel Fons Català de Cooperació de suport a la infància migrant i refugiada. En concret, com explica la regidora d’ensenyament Esmeralda Calleja, el projecte es desenvoluparà sobretot en centres educatius:

Tots els grups van mostrar-se favorables a l’adhesió, que va prosperar, però Coalició d’Esquerres, ERC i Crida Premianenca van abstenir-se en la votació: havien demanat que el punt es retirés i es treballés abans amb comunitat educativa i teixit associatiu, especialment amb l’entitat Premià Acull. El govern va optar, però, per mantenir el punt adduint que de l’aprovació en depenia el finançament extern. També es va assenyalar que el programa no és una imposició ni impedeix que escoles i entitats puguin fer altres coses.

Escola la crònica del ple municipal:

Translate »