▶️Preservem el Litoral adverteix que les presses van en contra del medi i exigeix planificació i transversalitat

Excavadora reparant una platja malmesa pel temporal (Foto: Preservem el Litoral)Excavadora reparant una platja malmesa pel temporal (Foto: Preservem el Litoral)

La plataforma maresmenca Preservem el Litoral, que va reunir-se ahir per valorar la situació que s’ha produït arran dels temporals del cap de setmana, s’ha pronunciat avui contra les actuacions d’urgència i advocant per solucions que tinguin en compte tots els factors que incideixen en aquest àmbit, per mitjà d’una planificació a llarg termini i que no insisteixin, han dit, en l’artificialització de l’ecosistema. Noemí Pineda és la portaveu de l’entitat:

Preservem el Litoral ha publicat avui un comunicat on exposen el seu posicionament. Recordem que el 30 de gener el Departament de Territori es reunirà a Madrid amb el ministeri de Medi Ambient on demanarà la construcció d’espigons, una mesura criticada per Preservem el Litoral. La plataforma, d’altra banda, ha estat convocada el 15 de febrer a una nova trobada del Comissionat pel Litoral que va crear fa uns mesos el Consell Comarcal.

Escolta l’entrevista a Noemí Pineda:

Translate »