▶️Primera reunió formal Méndez-Triadó amb temes sobre la taula com l’ambulatori, l’aparcament o la carretera de Premià de Dalt

Miquel Àngel Méndez i Josep TriadóMiquel Àngel Méndez i Josep Triadó

Els alcaldes de Premià de Mar i Premià de Dalt van reunir-se ahir per tractar d’un seguit d’actuacions d’interès comú en la primera trobada oficial d’ençà que Miquel Àngel Méndez va accedir a l’alcaldia del nostre municipi. Entre altres qüestions es va parlar de l’ambulatori mancomunat que encara s’espera a Premià de Dalt, i que el consistori veí va anunciar que es començaria a fer el novembre de 2017. Avui Méndez ha explicat que Josep Triadó va parlar-li d’un nou endarreriment, però que es confia que comencin les obres aquest estiu:

També es van abordar els problemes d’aparcament que es registren als barris limítrofs i els greuges entre veïns d’un municipi i l’altre. Després de la conversa amb Josep Triadó, Méndez s’ha mostrat convençut que es trobarà una fórmula que acontenti totes les parts:

Pel que fa al cas concret de Can Vilar, d’altra banda, Méndez ha explicat que els dos consistoris contemplen fer-hi una pista esportiva mancomunada, a la qual Premià de Mar destinaria la partida que l’any 2017 tenia previst invertir en el cobriment d’un pati escolar per convertir-lo en un espai esportiu. Finalment també es va parlar de la transformació de la carretera de Premià de Dalt i els problemes que els canvis circulatoris poden ocasionar per la línia d’autobús que va a l’estació de tren: en aquest sentit Méndez ha dit que probablement es farà que la carretera mantingui el sentit de baixada fins a la N2 i no fins la Gran Via com estava projectat.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Translate »