▶️Primers diagnòstics i primers reptes del nou cap de la policia local

Imatge de la mesa celebrada ahirImatge de la mesa celebrada ahir

Primera entrevista avui a Ràdio Premià de Mar a Pere Jané, cap de la policia local des del desembre passat. Jané ha parlat de la preocupació social per l’índex de delictes: ha insistit que els robatoris a domicilis no presenten xifres alarmants i ha assenyalat els robatoris a vehicles i els actes incívics com les incidències més habituals a Premià de Mar, i també ha dit que les xarxes socials mai són un reflex precís d’aquestes problemàtiques. També s’ha referit a noves pràctiques, remarcant noves rutines de patrullatge ajustades a la casuística:

En relació també a nous reptes ha explicat que es fan gestions amb l’àmbit judicial i legislatiu per tal -ha dit- que la feina policial no quedi en no res quan el detingut arriba al jutjat i en surt immediatament:

També ha anunciat Jané que des de fa un mes Premià de Mar i 9 municipis més del Baix Maresme disposen d’un sistema de conferència de la Xarxa Rescat que els permet mantenir contacte permanent i traslladar-se alertes a l’instant. Justament ahir, tal com informava aquest migdia l’Ajuntament, es va celebrar una nova trobada de la Mesa de Coordinació al Baix Maresme d’ajuntaments i cossos policials.

Escolta l’entrevista a Pere Jané:

Translate »