▶️Prospera la moció de la plaça de la Sardana tot i els retrets entre govern i oposició

Alguns membres del col·lectiu de veïns van desplaçar-se a la sala de plensEl públic podrà fer preguntes al ple però previ enviament de la qüestió per via telemàtica

El ple d’abril va donar ahir llum verda a la moció que presentaven els grups del govern a proposta dels veïns per tal de limitar l’horari nocturn d’un bar de la plaça i també d’una màquina expenedora que funciona les 24 hores. Des de Crida Premianenca, però, Andreu Mumbrú va acusar l’alcalde de “falta de coratge” per portar al ple una decisió que li correspondria prendre a ell. Buch va contestar acusant Crida de tenir un doble discurs sobre la qüestió i justificant la moció en la necessitat que els grups “es mullessin”:

La moció es va aprovar amb les úniques abstencions del PP (amb reserves sobre les conseqüències jurídiques) i de Ciutadans (que considera que la competència per imposar horaris és de l’alcalde). Tot i votar a favor, la Coalició d’Esquerres va criticar el govern per no haver promogut prou la participació dels grups en l’afer i ERC va advertir que la problemàtica de sorolls nocturns que pateix la plaça es dóna també a altres indrets de la ciutat.

Escolta la crònica del ple municipal:

Translate »