▶️Subirà a Premià Centre: “el disseny de la Gran Via encara s’ha de definir, i l’actuació es fa per potenciar el comerç del centre”

Recreació virtual de la futura Gran Via de plataforma únicaRecreació virtual de la futura Gran Via de plataforma única

L’equip de govern ha respost avui a les queixes de tres associacions de veïns per la futura transformació de la Gran Via en el seu tram central. El regidor d’urbanisme Antoni Subirà ha indicat que l’actuació, després de reparar-se el clavegueram, consistirà únicament a convertir el tram en plataforma única amb elements mòbils, i que per tant el disseny final encara està per definir. En aquest sentit ha dit que ja s’està parlant amb les associacions i comerços perquè hi facin aportacions:

El regidor també ha negat que s’hagin de suprimir 18 places d’aparcament i que -com insinuava l’entitat Premià Centre- que existeixin “interessos ocults” dirigits a beneficiar el comerç del nou port; precisament, ha dit Subirà, el que es pretén és potenciar el comerç del nucli urbà i fer-lo més competitiu.

Les entitats que han presentat al·legacions al projecte han estat Premià Centre, l’AVECA i l’Associació de Veïns del Barri de Llevant.

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà:

Translate »