▶️Torna a estar actiu pel fred el servei de pernoctacions del DISA, que aquest hivern encara no ha hagut d’acollir ningú

Dormitori del DISADormitori del DISA

La previsió de baixes temperatures, que encara ens han d’acompanyar uns dies més, va portat a l‘Ajuntament a activar ahir a la tarda el dispositiu Onada de Fred. A partir d’aquell moment, els voluntaris del DISA de la parròquia de Santa Maria, on s’ubica el servei d’acollida, van preparar l’espai davant la possibilitat que aquesta nit hi fes cap algú, circumstància que de moment no s’ha donat, to i que hi ha un voluntari atent durant la nit. José Manuel Barreto és el coordinador del DISA:

Barreto ha explicat que quan es va activar el protocol a principis de desembre ningú no va fer servir tampoc el servei. El dispositiu Onada de Fred ofereix a aquells que ho necessitin un lloc a on dormir, sopar i esmorzar i accés a recursos d’higiene personal. A banda del DISA, participen els tècnics de Serveis Socials, Creu Roja, parròquia de Santa Maria, policia local i Mossos d’Esquadra.

Escolta l’entrevista a José Manuel Barreto:

Translate »