▶️Un endarreriment en la construcció del nou Club Nàutic compromet part dels 15.000 m2 de la zona verda del port

Simulació virtual de la zona verda contigua al passeig marítim (Marina Port)Simulació virtual de la zona verda contigua al passeig marítim (Marina Port)

Marina Port Premià ha assegurat avui que les obres del nou port avancen dins dels terminis previstos i sosté que l’equipament estarà funcionant la pròxima primavera, però que no serà així molt probablement en el cas del nou edifici del nàutic. El director general de la companyia, Joan Conde, ha dit desconèixer els motius d’aquest endarreriment (tot i que i l’empresa que se n’ocupa és la mateixa que fa el port) i ha assenyalat que això impedirà disposar a temps de la totalitat d’una gran zona verda que es contempla en aquell indret:

En relació als acords comercials que s’estan establint Conde ha parlat d’un 60% completat sense donar, però, cap nom concret per raons d’interès -ha dit- de les mateixes empreses. Sí que ha descartat però, com s’havia especulat, que vingui cap Decathlon. En relació a les suspicàcies d’alguns comerços del nucli urbà el director general s’ha mostrat convençut que es crearan sinergies i que el port serà beneficiós per a tots.

Escolta l’entrevista a Joan Conde:

Translate »