▶️Una Eufòria Petita que sorprèn l’organització enceta la Festa Major 2017

Imatge de l'Eufòria PetitaImatge de l'Eufòria Petita

L’enlairament de coets i la repicada de campanes han encetat avui simbòlicament la Festa Major de 2017, per bé que ahir ja es van dur a terme els primers actes del programa oficial, concretament l’Eufòria, que va tenir per primera vegada una versió infantil una estona abans amb l’Eufòria Petita. Ahir l’organització parlava d’èxit a pesar que les estrenes -deien- sempre costen. Albert Rodon:

Més tard, en el decurs de l’Eufòria (segons informa la Comissió de Pirates i Premianencs) es van produir batusses entre joves a la plaça de l’Ajuntament: fonts municipals indiquen que no va caler que intervingués la policia però justament la Comissió denúncia que no hi acudissin els agents a pesar de la trucades que van fer.

Aquest vespre continuen les convocatòries d’obertura amb el pregó -aquest any a càrrec del DISA- i amb el Desembarcament Pirata, que es tornarà a fer a la platja de Llevant i pel qual es tornarà a tallar el carril de muntanya de la N2. Ho explicava ahir el regidor de festes Eloi Maristany:

Ràdio Premià de Mar us oferirà la transmissió de les convocatòries més destacades, en directe o bé per mitjà d’enregistraments que sonaran a l’emissió de continuïtat. També en farem testimoniatge gràfic per xarxes socials.

Translate »