?Can Sanpere adapta l’espot de la Lotería per agitar il·lusions i sumar suports

Passatge del vídeo on s'insereix una imatge de la fàbrica al vídeo originalPassatge del vídeo on s'insereix una imatge de la fàbrica al vídeo original

L’assemblea de Can Sanpere va publicar ahir un vídeo anunciant la manifestació del 17 de desembre i fent una crida a participar-hi que se serveix de les imatges de l’últim anunci de la loteria espanyola de Nadal. Es tracta d’una sofisticada producció on una anciana, la Carmina, es confon i pensa que s’ha expropiat la finca. Seguint el fil del popular espot, els seus familiars i amics decideixen no desmentir-li-ho i celebrar-ho, i plegats fan una marxa pel carrer a la qual cada cop s’afegeix més gent. N’escoltem alguns fragments i també el desenllaç:

Com dèiem, el vídeo acaba anunciant la manifestació que es farà dissabte. Recordem d’altra banda que avui està prevista una nova reunió de la taula de seguiment del cas de Can Sanpere, on -segons l’anunci fet la setmana passada arran de les pintades a l’Ajuntament- no participaran els grups de l’equip de govern, CiU i PSC.

Vet aquí el vídeo sencer:

Translate »