▶️Can Sanpere “posa verd” l’Ajuntament mentre que el govern insisteix que ja es treballa en l’expropiació

Imatge d'arxiu d'un acte reivindicatiu al ple de l'AjuntamentImatge d'arxiu d'un acte reivindicatiu al ple de l'Ajuntament

L’assemblea de Can Sanpere convida avui els premianencs a diferents actes per celebrar l’ajornament del desallotjament i per insistir en les seves reclamacions. Avui divendres, dia en què s’havia de desallotjar inicialment la fàbrica, volen “posar verd” l’Ajuntament i demanen als veïns que portin, des de les 6 de la tarda, plantes i avets a la plaça de l’Ajuntament, on seguidament es farà una cassolada. Després, a Can Sanpere, ‘brindis per la resistència’ i sopar de germanor. Anna Torner és portaveu del col·lectiu:

Per la seva banda l’equip de govern va emetre ahir un comunicat on insitisteixen que els serveis tècnics municipals continuen treballant en l’expropiació de la finca (un procés, diuen, que demana la intervenció d’altres administracions) i on asseguren que treballaran també per donar compliment a les mocions aprovades al ple de desembre relatives a aquest afer.

Translate »