?El futur ambulatori de Premià de Dalt podria suposar l’arribada de noves especialitats mèdiques al territori

Recreació virtual del nou equipament (Font: Aj de Premià de Dalt) i parcel·la on es faràRecreació virtual del nou equipament (Font: Aj de Premià de Dalt) i parcel·la on es farà

Josep Triadó ha afirmat avui que el seu ajuntament i el de Premià de Mar intentaran que el nou ambulatori de Premià de Dalt ofereixi especialitats mèdiques que no s’ofereixen ara a Premià de Mar, a fi que entre els dos equipaments el usuaris quedin més ben atesos, i també ha dit que el nou CAP, que donarà servei a uns 20.000 usuaris dels dos municipis, hauria de descarregar també l’Hospital de Mataró. Escoltem l’alcalde Premià de Dalt al Premià Notícies:

Com explicàvem ahir, el Departament de Salut ha anunciat que aquest ambulatori -que es construirà al sector de Victor Català de Premià de Dalt- serà una realitat l’any 2019. Com que finalment l’edifici no inclourà apartaments tutelats, l’àrea de consultoris serà major que en el projecte inicial: uns 1.400 metres quadrats amb possibilitat d’ampliació. La previsió actual de CatSalut indica que pel que fa a Premià de Mar el centre donarà servei als veïns del Barri de Can Pou-Camp de Mar.

Escolta l’entrevista a Josep Triadó:

Translate »