El segon curs Inser-Vela de formació a joves en situació de vulnerabilitat incorpora noves matèries

Foto de grup del primer curs del programa, amb David Gutiérrez junt amb el membres del Club Nàutic i de la Federació Catalana de VelaFoto de grup del primer curs del programa, amb David Gutiérrez junt amb el membres del Club Nàutic i de la Federació Catalana de Vela

La segona edició del programa Inser-vela, que començarà el proper 2 de novembre, comptarà amb una primera fase en la qual s’ensenyarà als alumnes tècniques de recerca de feina i aptituds socials, abans de començar els estudis de manteniment d’embarcacions. Ho ha explicat el tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, David Gutiérrez:

Un total de 18 joves en situació de vulnerabilitat social van participar des de l’abril en la primera edició de l’Inser-vela, un projecte formatiu que desenvolupen la Federació Catalana de Vela, amb el Club Nàutic i l’Ajuntament (10 d’ells van completar la formació). A banda del personal municipal, l’Ajuntament participa en el projecte amb una aportació de 30.000€. Precisament l’Ajuntament va ser guardonat divendres amb la Distinció Solidària 2015 per la Federació Catalana de Vela per la posada en funcionament a la ciutat d’aquest projecte.

Escolta l’entrevista a David Gutiérrez:

Translate »