?Els ajuts pels aiguats de l’octubre arribaran passat el Nadal

Mercè Conesa i Josep Rull amb el president del Consell ComarcalMercè Conesa i Josep Rull amb el president del Consell Comarcal

Generalitat i Diputació van anunciar ahir al Consell Comarcal que els ajuts per fer front als danys dels aiguats de l’octubre arribaran passat el Nadal. Al Consell d’Alcaldes celebrat ahir a Mataró prenien part el conseller de Territori Josep Rull i la presidenta de la Diputació Mercè Conesa. Segons El Punt Avui, Rull va anunciar que el fons de contingència previst de l’Agència Catalana de l’Aigua, de 700.000 euros, es destinarà íntegrament a atendre els desperfectes causat per les rierades. Els diners se sumaran als que el Departament de Governació també preveu aportar a través d’un altre fons per a emergències. Per la seva banda, Conesa va explicar que els 4 milions d’euros compromesos per aquesta administració també es concretaran passat festes, un cop ja s’han rebut totes les sol·licituds dels ajuntaments a través del Consell Comarcal. L’escoltem a Mataró Ràdio:

La Generalitat també té previst, d’altra banda, obrir una línia d’ajuts específica per millorar l’estat de les rieres el 2017.

Translate »