?Els nens de l’esplai de Vilassar de Dalt traslladats a un alberg aquesta matinada estan sans i estalvis

La Rectoria de la Selva, a Navès, on l'esplai passa les colòniesLa Rectoria de la Selva, a Navès, on l'esplai passa les colònies

Un grup de 36 nens del Club d’Esplai de VIlassar de Dalt ha hagut de ser traslladat a un alberg de Sant Llorenç de Morunys quan els ha sorprès la pluja pels volts de les 2 de la matinada mentre feien una activitat prop del pantà de la Llosa del Cavall. El grup, d’entre 11 i 12 anys i que forma part de les colònies que fa aquesta entitat a Navès, havia sortit a passar la nit fora i tenien previst fer bivac, tot i que disposaven d’un eixopluc per si calia. Amb tot, la pluja els ha aconsellat d’avisar els bombers i sol·licitar el trasllat, i aquests els han conduït amb cotxes tot terreny a l’alberg Torre de Baró. Segons ha assegurat un dels monitors a aquesta redacció, en cap moment s’ha produït cap situació de perill i els nens aquest matí ja estaven en disposició de tornar a l’indret on passen les colònies. Escoltem Carles Corbalán:

El Club d’Esplai de Vilassar de Dalt és una entitat de lleure que pertany al Casal Popular d’aquest municipi. A les colònies d’enguany hi prenen part fins a 115 nens.

Translate »