?Ensenyament podria comunicar avui als pares de la Mar Nova la decisió definitiva

Imatge del desembarcament de la Mar Nova als jardins del ParlamentImatge del desembarcament de la Mar Nova als jardins del Parlament

Els pares de l’escola Mar Nova han admès avui que van a la reunió amb el director general de centres públics amb poc optimisme. Segons ha dit avui Jaume Mora en nom del col·lectiu, els comentaris que els arriben fan pensar que Ensenyament no ha reconsiderat la seva decisió, i també és significatiu que la nova direcció del centre -que els pares han conegut recentment- els ha dit que ve amb la comesa específica de treballar en la integració a l’escola Montserrat:

La reunió amb Lluís Baulenas s’ha convocat a Barcelona a dos quarts de sis de la tarda; hi anirà una delegació dels pares i podria ser-hi també Miquel Buch si li ho permet l’agenda, segons Mora; una participació, aquesta, que els pares consideren fonamental. Tampoc està clar que es pugui lliurar l’últim manifest resultant de la visita al Parlament, que finalment no ha signat el grup de Junts pel Sí i que s’està acabant de polir. Mora ha indicat d’altra banda que en funció del que se’ls comuniqui faran avinent a Ensenyament una informació que de moment els pares prefereixen reservar-se. En tornar de la reunió els pares celebraran una assemblea pública a la plaça de l’Ajuntament.

Escolta l’entrevista a Jaume Mora:

Translate »