?ERC i PP beneeixen el Pressupost 2017, mentre que la resta de l’oposició addueix raons de model polític per oposar-s’hi

Imatge del ple d'ahirImatge d'arxiu del ple

El ple de Premià de Mar, reunit ahir en sessió extraordinària, va donar llum verda als pressupostos municipals de 2017 i ho va fer amb els vots favorables dels grups del govern (CiU i PSC), ERC i PP. Republicans i populars havien fet aportacions al document que havien estat recollides pel Govern. Sentim el regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Méndez i els portaveus d’ERC i PP, Josep Maria Molins i Joaquin Briones:

Des del no, Crida Premianenca va manifestar el desacord amb la filosofia urbanística del pressupost, Ciutadans va dir que no compartia el model de ciutat del govern i Coalició d’Esquerres considerava que el pressupost no era no era ni social ni participatiu:

El ple d’ahir va aprovar també, i amb els mateixos vots, la plantilla i la relació de llocs de treball i el complement de productivitat 2017. També es va aprovar una nova modificació puntual del POUM relativa a la construcció del nou giratori del port. En el ple d’ahir va prometre el càrrec, per imperatiu legal, el nou regidor de Crida Premianenca, Andreu Mumbrú.

Translate »