?L’àrea d’igualtat reivindica el patrimoni biològic i sexual femení amb un nou programa

El programa servirà, entre altres coses, tècniques i consells per aprofundir el el gaudi sexual femeníEl programa servirà, entre altres coses, tècniques i consells per aprofundir en el gaudi sexual femení

La regidoria d’igualtat presenta per primer cop un programa d’activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que s’enceta aquest vespre i que s’allargarà fins el 7 de juny. El programa, compost de xerrades, tallers i fins i tot una campanya solidària, pivota especialment al voltant de la sexualitat, un àmbit en el qual, segons la titular de l’àrea Esmeralda Calleja, dominen patrons masculins que impedeixen les dones realitzar-se físicament i psicològica:

Avui la biblioteca acull una xerrada sobre Fisiosexologia, i dimarts comença un taller sobre sensualitat i tendresa. Paral·lelament es farà una recollida solidària de material d’higiene íntima que es donarà al DISA. I el programa acabarà amb un caminada a la vora del mar per a homes i dones que es rubricarà… amb un partit de volei.

Escolta l’entrevista a Esmeralda Calleja:

Translate »