?L’endemà de l’explosió es reforça l’atenció als afectats, l’avaluació de danys i la investigació de les causes

Primeres incursions dels bombers al pis un cop sufocat l'incendi (Foto: Noèlia Suárez)Primeres incursions dels bombers al pis un cop sufocat l'incendi (Foto: Noèlia Suárez)

Després del trasbals social que va provocar l’explosió d’ahir i de les intervencions més urgents, és avui quan comença realment la feina. Ho ha dit l’alcalde Miquel Buch, que ha assenyalat que tot i l’enorme desplegament humà d’ahir avui encara seran més els professionals, municipals i altres, que treballaran amb els afectats i amb els edificis danyats:

Recordem que l’explosió, a un 2n pis del número 196-198 de la Gran Via, va devastar tota la planta i va provocar la mort d’una dona d’uns 50 anys així com 3 ferits greus i 13 de lleus. També va afectar edificis adjacents i es van desallotjar fins a 150 persones, una vintena de les quals han hagut de ser reallotjades. El Conseller d’Interior Jordi Jané va participar a la tarda d’una reunió de coordinació al pavelló municipal i va explicar als mitjans en relació a les possibles causes que el cas està sota secret de sumari i que no es descarta res, ni tan sols un origen de tipus criminal:

L’Ajuntament va decretar ahir 3 dies de dol i avui es farà un minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament a les 8 del vespre.

Escolta la crònica dels fets sencera i l’entrevista d’avui a Miquel Buch:

Recull d’imatges captades ahir durant les primeres intervencions després de l’explosió al pis de la Gran Via fetes per la premianenca Noèlia Suárez des d’un balcó a Elisenda de Montcada:

Translate »