?Saned recorda que els diners que reclama són de beques municipals i responsabilitza l’Ajuntament si els dinars es deixen de servir

Menjador escolarMenjador escolar

L’empresa de càtering Saned ha replicat avui les acusacions de la regidora Imma Morales arran del conflicte pels dinars becats dels col·legis El Dofí i Sant Cristòfol. Segons Saned, companyia amb seu a Mataró, les factures que es reclamen són de beques municipals, pugen a més de 28.000 euros, algunes són del 2012 i cada vegada que l’Ajuntament els ha assenyalat errors de forma han estat corregits. En declaracions a Premià Notícies, el director financer Xavier Garcia ha dit que no poden continuar servint els 10 nens que gaudeixen d’aquestes beques i n’ha fet responsable l’Ajuntament:

Saned va fer públic ahir un comunicat (nota-de-premsa-saned) on indiquen que les beques corresponen al programa municipal Primer Pas i no tenen res a veure amb les beques de la Generalitat que paga el Consell Comarcal. D’aquestes, però -sempre segons el comunicat- ahir s’havien de pagar 15.800 euros i afecten a 15 nens que sí que seran servits al menjador, ha dit Garcia. Segons el director financer, l’empresa fa 22 anys que treballa amb Ajuntaments i el de Premià de Mar és el primer amb qui es genera un problema semblant.

Escolta l’entrevista a Xavier Garcia:

Translate »