?S’obren les votacions dels pressupostos participatius

Imatge del vídeo que ha publicat l'Ajuntament explicant la mecànica del procésImatge del vídeo que ha publicat l'Ajuntament explicant la mecànica del procés

Avui s’activen les votacions dels pressupostos participatius de Premià de Mar. Els empadronats majors de 16 anys poden pronunciar-se sobre les 78 propostes elegides i podran assenyalar-ne fins a cinc. La votació s’acabarà el 30 d’octubre i aniran al pressupost municipal de 2017 els projectes més votats fins exhaurir el topall dels 200.000 euros, que és l’import destinat a aquesta experiència. Quan es van fer públiques les propostes seleccionades la tècnica de participació Dolors Anguera ens deia que la majoria tenen a veure amb l’espai públic i la neteja:

Val a dir que una de les propostes sotmeses a votació la van presentar les AMPES premianenques i demana invertir 50.000 euros en reparació de deficiències a patis escolars. Es dóna el cas que ahir es van acabar les votacions del pressupost participatiu a Argentona, segons El Punt Avui, on només han votat 870 veïns d’un cens de 10.000.

Translate »