?Un retard en els pagaments del Consell Comarcal posa en perill el dinar dels alumnes becats de dues escoles premianenques

Escola El DofíEscola El Dofí

L’empresa Saned, que dóna servei als menjadors de les escoles Sant Cristòfol i El Dofí, ha advertit a les famílies que a partir de dilluns deixarà d’atendre els alumnes becats pels deutes pendents de l’Ajuntament i el Consell Comarcal. Ho ha reconegut al Tot d’Una la regidora d’Atenció Social, Imma Morales. Morales, que ha recordat que aquesta competència depèn de Generalitat i Consell Comarcal, ha assegurat que el Consell Comarcal ja ha fet el traspàs a l’Ajuntament i que Saned cobrarà aviat. També ha llançat un missatge de tranquil·litat a les famílies:

La notícia l’ha fet pública aquest matí a Premià Notícies el portaveu de la federació d’AMPES de les escoles públiques de Premià de Mar, Daniel Butti, que reivindicava inversions en manteniment als centres premianencs. Recordem que la federació d’AMPES demanava aquestes actuacions i una inversió de 50.000€ a la seva proposta dels pressupostos participatius de 2017, que finalment va quedar en segon lloc.

Escolta l’entrevista a Daniel Butti:

Translate »