▶️130 persones acompanyen avui els Reis de l’Orient en la seva cavalcada pels carrers de Premià de Mar

Tot a punt per a l’arribada aquesta tarda dels Reis d’Orient a Premià de Mar. Ses Majestats arribaran al parc del Palmar a 2/4 de 5 de la tarda. Des d’allà es dirigiran a l’Ajuntament on mitja hora més tard, a les 5, seran rebuts pel consistori. L’inici de la cavalcada serà a 2/4 de 7 del vespre des del tram del carrer de la Mercè situat entre Joan Prim i Elisenda de Montcada. El regidor de Cultura, Eloi Maristany, ha explicat que enguany l’Ajuntament ha fet una inversió important en la posada a punt de les cinc carrosses que participen en la cavalcada.

D’altra banda, fa dies que l’Ajuntament va posar cartells als carrers per on passarà la comitiva reial advertint als conductors que han de retirar els seus vehicles abans que comenci la cavalcada. Eloi Maristany, ha explicat que la Policia Local, d’acord amb els comerciants, fa tasques informatives amb els conductors i que no es retiraran vehicles fins a primera hora de la tarda.

Prop de 130 persones provinents de diverses entitats de la ciutat acompanyaran els Reis en el seu recorregut pels carrers de la Mercè -origen de la rua-, de la Plaça, d’Enric Granados, la Riera de Premià, i la Gran Via de Lluís Companys per on arribarà al seu destí a la plaça dels Països Catalans. La rua inclou dos espectacles: un de papallones lluminoses i el que fan els Gordinis, un xou de joguines inflables que ja va participar en la cavalcada de l’any passat. Segons ha informat l’Ajuntament, tots els caramels que es repartiran durant la cavalcada de Reis seran sense gluten.

Translate »