?15 joves de Premià de Mar podrien tenir una feina gràcies a un programa d’inserció laboral

L'Antiga Fàbrica del gas, on hi ha les dependències de promoció econòmicaL'Antiga Fàbrica del gas, on hi ha les dependències de serveis socials

L’Ajuntament ha sol·licitat participar a un programa d’inserció laboral anomenat ‘Ocupació per a joves. Fem feina per a joves’, del Programa de Garantia Juvenil, que podria donar feina a 15 persones. El regidor de Promoció Econòmica, David Gutiérrez ha explicat que es contractarà a una persona perquè coordini aquest programa, que es porta des de diverses administracions supramunicipals, i s’enfoca a un dels sectors més castigats per l’atur com és el dels joves.

Gutiérrez ha explicat que dins dels projectes de promoció econòmica pel 2017 es farà un pla d’ocupació des del propi consistori i es donarà un impuls a la formació per a aturats i a la millora del mercat municipal de Sant Joan i el dels dijous a la Riera. També ha explicat que segueixen treballant amb la Diputació de Barcelona en el Pla de Dinamització Comercial que s’ha de posar en marxa quan estigui enllestit el port.

Escolta l’entrevista completa amb David Gutiérrez:

Translate »