?220 participants en un Premiatló que aspira a créixer

Ambient a la platja del Bellamar diumenge abans de la sortida d'una de les curses del Premiatló.Ambient a la platja del Bellamar diumenge abans de la sortida d'una de les curses del Premiatló.

Antonio Roldán, del Maresme Triatló Club en categoria Sprint, i l’equip format per Albert López i Marc Calderón en la categoria Popular, van ser els més ràpids en la quarta edició del Premiatló, l’aquatló que es va celebrar diumenge al port i a la platja del Bellamar de Premià de Mar, i que va aplegar 220 participants, la majoria de fora de la ciutat. Des de l’organització, l’empresa ‘7Sports’, Miquel Forés ha dit que el canvi de data del juliol al setembre ha ajudat a consolidar la prova. Ara els objectius són arribar als 250 participants i incrementar la participació local.


Les obres del port van obligar a fer modificacions al circuït d’atletisme, que feia dues voltes per una pista més estreta que l’habitual. Miquel Forés ha dit que espera que per la cinquena edició de la Premiatló, el setembre de 2017, les obres hagin finalitzat i ja no es trobin amb aquests problemes.

Translate »