296 peticions de preinscripcions a les escoles premianenques

El període de preinscripcions pel curs escolar 2011-2012 es va tancar divendres amb dues-centes noranta-sis peticions a les escoles premianenques. Segons l’Oficina Municipal d’Escolarització, el procés de preinscripcions ha transcorregut sense incidències i segons les previsions realitzades. El 15 de març les escoles faran públics els barems amb les puntuacions que decidiran quins nens accedeixen al centre escollit en primer opció.

Les famílies de dos-cents noranta-sis nens han demanat plaça a les escoles premianenques per al proper curs 2011-2012. El període de preinscripcions va finalitzar el passat divendres sense incidències.

Gran part de les preinscripcions s’han tramitat directament als centres, però quaranta d’aquestes dues-centes noranta-sis s’han fet a través de l’Oficina Municipal d’Escolarització. Segons el tècnic de l’àrea de serveis educatius Jordi Giménez, el nombre de preinscripcions realitzades ha complert les previsions fetes des de l’Ajuntament.

Les escoles amb més peticions que places disponibles han estat La Lió i les tres concertades: Assís, El Pilar i La Salle. Per tant, la propera data que hauran d’apuntar-se els pares i mares és el 15 de març.

La majoria de les preinscripcions han estat pels cursos de P-3. Una de les novetats d’aquest any és la creació d’una nova línia a l’escola Sant Cristòfol.

Be the first to comment on "296 peticions de preinscripcions a les escoles premianenques"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »