600 exalumnes assisteixen al centenari de l’escola de La Salle

L’Escola de La Salle ha finalitzat aquest cap de setmana els actes de celebració dels cent anys del centre. Una missa, una ballada de sardanes, un dinar de germanor i la inauguració oficial del nou parvulari van ser les activitats de cloenda celebrades ahir diumenge. Des de l’escola s’ha valorat molt positivament la participació rebuda. En total, aquest cap de setmana més de sis-cents alumnes han passat per l’escola.

L’Escola deLa Salleva tancar ahir els actes del seu centenari amb un matí ple d’activitats: missa, sardanes, havaneres, dinar de germanor i una inauguració.

Segons ens indiquen des del centre, més de sis-cents exalumnes han passat aquest cap de setmana perLa Salleen motiu dels actes del centenari. El director de l’escola, el germà Joan Escalè, ha explicat a Premià Notícies que la participació dels exalumnes ha estat precisament un dels fets més destacables de la celebració.

A més d’aquestes activitats, aLa Salletambé es podien visitar dues exposicions: una d’històrica, amb fotografies de diferents èpoques del centre, i una de tecnonostàlgica, la qual mostrava l’evolució de diferents aparells tecnològics al llarg dels cent anys d’història de l’escola.

Be the first to comment on "600 exalumnes assisteixen al centenari de l’escola de La Salle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »